comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gökhan Töre kendini savundu

01 Mayıs 2014, Perşembe 08:32

Beşiktaş Yönetimi, önceki akşam da dışarı çıktığı söylenen Gökhan'ı sorguya aldı. Genç oyuncu, “B.Münih-Real Madrid maçını izledim, sonra evime yakın bir yerde tost yedim” dedi.

Fenerbahçe derbisi ardından gece dışarı çıkan ve kurşunlara hedef olan Gökhan Töre, dünkü idman öncesinde Beşiktaş Yönetimi tarafından sorguya çekildi.

Yönetici Ahmet Kavalcı, medyada gece yine dışarı çıktığı ileri sürülen oyuncuyla bir araya geldi. Töre, “Annemin üzerine yemin ederim ki gece dışarı çıkmadım. Evimde Bayern Münih-Real Madrid maçını seyrettim. Maçtan sonradışarı çıktım ama evime yakın bir restoranda tost yedim. Başka da hiç bir yere gitmeden evime döndüm, uyudum. Artık bu haberlerden bıktım. Yeter artık” diye konuştuğu bildirildi.

Gökhan ile konuşan Ahmet Kavalcı ise, “Biz sana inanıyoruz ama bir sanatçı menajeri senin hakkında konuşuyor. Yönetim olarak senden ricamız, gezdiğin ve arkadaşlık yaptığın kişilere dikkat et. Sen Beşiktaş'ın futbolcususun. Adın dedikodulara karışmasın. Zaten herkesin gözü senin üstünde. Bu nedenle biraz daha dikkat etmelisin” ifadelerini kullandığı öğrenildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!