comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan Sergen açıklaması

02 Nisan 2014, Çarşamba 17:32

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sergen Yalçın ve Önder Özen konusundaki iddialara cevap verdi.

Beşiktaş'ta son günlerde gündemden düşmeyen Sergen Yalçın iddialarına başkan Fikret Orman son noktayı koydu...

Gaziantepspor'dan istifasının ardından Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlı kulübün genel menajerlik görevine getirileceği yönündeki iddiaların ardından bu konudaki soruları cevaplayan başkan Fikret Orman "Sergen konusu tamamen uydurma, bırakın görüşmeyi yönetimimizin böyle bir gündemi dahi olmadı" açıklamasını yaptı.

Sergen Yalçın'la bir araya geldiği iddialarının gerçek dışı olduğunu belirten başkan Orman, "Bu uydurma ve senaryolara aslında cevap dahi verilmez. Ben bunca işin arasında bir de bu uydurmalara kalkıp cevap vermek zorunda kalıyorum. Sergen Yalçın'la ne bir görüşmem oldu, ne de yönetimimizin böyle bir gündemi var. Külliyen yalan bir olay" dedi.

Başkan Orman son dönemde sık sık gündeme gelen futbol direktörü Önder Özen'in görevinin değişeceği yönündeki iddiaya da "Bu iddia da gerçekdışı gündemimizde böyle bir şey yok. Önder hoca görevinin başındadır" açıklamasını yaptı.