comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'ten forvet itirafı

28 Şubat 2014, Cuma 22:56

0-0 biten Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonrası Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, MP Antalyaspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 0-0 berabere kaldı. Maç sonu Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic karşılaşmayı değerlendirdi.
 
EKSİKLERE DİKKAT ÇEKTİ
Bilic, zirve mücadelesi veren bir takımın iki haftada 5 puan kaybetmesiyle ilgili olarak, "Zor oldu, bunu öngörüyorduk. Oyunu ileriye kadar iyi taşıdık ama bu bölgede gerekenleri yapamadık. Forvette bir kalite eksikliğimiz var. 5-6 pozisyonu değerlendiremedik. Oyuncularım elinden geleni yaptı. Belki öne doğru kalitesini gösterecek bazı oyuncuların yokluğunu hissettik." değerlendirmesini yaptı.
 
Bilic, yedek kulübesinin zayıf olup olmadığı ile ilgili soruya ise "Katılmıyorum. Sezon içinde birçok oyuncumuz buradan gelip katkı yaptı. Bugün de Ozzy bunu sağladı. Bazen bu katkıyı yapmak zor oluyor, şimdiye kadar defalarca yaptılar. Yedek kulübesi zayıf görüşünde değilim" diyerek cevap verdi.
 
Jermaine Jones'un performansıyla ilgili olarak bir mutsuzluğunu olmadığını söyleyen Bilic, "Bundesliga'da ilk yarıdan sonra maça çıkmadı. Planımız 60 dakika kullanmaktı. Bu süre içinde iyi bir iş çıkardı. Hugo Almeida'da ikinci yarı ilk yarıya göre daha iyiydi. Ayağının rakibinin kramponuna çarptığı bilgisini aldık" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!