comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta 3 isim sınırda!

27 Şubat 2014, Perşembe 16:33

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 28 Şubat Cuma günü sahasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşıyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 28 Şubat Cuma günü sahasında Medical Park Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayan ve üst üste 4 maçını kazandıktan sonra geçen hafta derbide Galatasaray'a 1-0 yenilerek zirve yarışında yara alan siyah-beyazlı takım, Akdeniz temsilcisi karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek.

- Ersan cezalı, Fernandes sakat

Beşiktaş'ta kırmızı kart cezalısı olan Ersan Adem Gülüm ile sakatlığı bulunan Manuel Fernandes, Medical Park Antalyaspor maçında görev yapamayacak.

Siyah-beyazlı takımın, 21. haftada Bursaspor ile oynadığı maçta rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören ve Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza verilen Ersan Adem Gülüm, geçen hafta Galatasaray derbisinde de forma giyememişti.

Galatasaray derbisinde oyuna sonradan giren Portekizli futbolcu Fernandes'in ise sakatlığı nedeniyle iki hafta oynayamayacağı bildirilmişti.

Beşiktaş'ta ayrıca, sakatlığı süren Sivok bu hafta da oynayamazken, Oğuzhan Özyakup ile Julien Escude dünkü idmana katılmamış, Gökhan Töre ise takımdan ayrı çalışmıştı.

- Üç futbolcu ceza sınırında

Beşiktaş'ta, Medical Park Antalyaspor maçı öncesi, sakatlığı nedeniyle bu maçta oynama olasılığı bulunmayan Fernandes dışında 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte üçer sarı kartları bulunan Necip Uysal, Olcay Şahan ve Atiba Hutchinson, yarınki karşılaşmada kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek.

- Jones'a forma umudu

Beşiktaş'ın yeni transferi Jermaine Jones'un yarın forma giyme olasılığı bulunuyor.

Devre arasında Almanya'nın Schalke 04 takımından kiralık olarak alınan ancak antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle şimdiye kadar hiçbir maçta görev yapamayan Jones'un, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasıyla ilk kez siyah-beyazlı taraftarların önünde çıkması bekleniyor.

- Medical Park Antalyaspor'un galibiyet özlemi

Medical Park Antalyaspor, Süper Lig'deki son 4 maçında da galip gelemedi.

Ligde 24 puanla 14. sırada yer alan Akdeniz temsilcisi, son 4 maçında Gaziantepspor'a 1-0 yenildi, Bursaspor ile 1-1, Galatasaray ile 2-2 ve Eskişehirspor ile de 0-0 berabere kaldı.

- Aybaba'ya karşı ikinci maç

Beşiktaş, geçen sezon teknik direktörlüğünü yapan Samet Aybaba yönetimindeki Medical Park Antalyaspor ile ikinci kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Antalya'da oynanan karşılaşmayı Aybaba idaresindeki Medical Park Antalyaspor 2-0 kazanmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!