comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tolga'nın lazer isyanı!

25 Şubat 2014, Salı 12:32

Görme problemi nedeniyle maçı bitiremeyen Beşiktaşlı kaleci isyan etti: Bir futbolsever neden maça lazerle gelir anlamıyorum.

Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile oynanan derbiyi görme bulanıklığı yaşadığı için yarıda bırakan ve gözündeki problemi tribünden tutulan lazer ışığının tetiklemiş olabileceği belirtilen Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin açıklamalarda bulundu.

Gözüne lazer tutulduğunu fark ettiğini ancak bunu o anda önemsemediğini söyleyen Tolga, "Herhangi bir şey hissetmedim. Ancak maç öncesi gözümde bir problem vardı. Maç içinde de görme sorunu yaşadım. Doktorlar, tribünden tutulan lazerin bunu tetiklemiş olabileceğini söyledi. Bu doğru mu bilmiyorum. Ama konuşulması gereken asıl konu, futbol sahalarında lazerin ne işi olduğu. Bu tür şeylerin statlara sokulmaması gerekir. Bir futbolsever neden maça lazerle gelir anlamak mümkün değil" ifadesini kullandı.

PARLAK IŞIKLAR VE LAZER

Tolga dün göz kontrolünden geçirildi. Yapılan tetkikler sonrası raporu temiz çıkan kalecinin, yaşadığı problemin stadın parlak ışıklarından kaynaklanabileceği ayrıca gözüne tutulan lazerin de olumsuz etki yaratmış olabileceği belirtildi. Şu an bir problemi olmayan futbolcu Antalya maçında sahada olacak.

ANTALYA MAÇINDA SAHADA

Bu arada dün göz muayenesinden geçirilen Tolga Zengin'in, Cuma günü Antalyaspor ile oynanacak olan karşılaşmada forma giymesine engel bir durum olmadığı bildirildi. Tolga da Antalya maçında sahada olmak istediğini belirterek, "Derbiyi kaybetmemiz yarışı kaybetmemiz anlamına gelmiyor. Biz şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!