comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ı uçuracak tesisler

20 Şubat 2014, Perşembe 09:32

Beşiktaş Dikilitaş'ta rezidans inşa edilecek. Böylece kulübe kira geliri sağlanacak. Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yapılacak tesislere siyah-beyazlıların altyapısı taşınacak.

Vodafone Arena'nın tamamlanıp hizmete girmesi Beşiktaş için hayati önem taşıyor. Çünkü, siyah-beyazlı ekibin ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'la aralarında gelir açısından büyük bir uçurum var. Bu uçurumun kapanması vekulübün mali açıdan rahat bir nefes alabilmesi yeni stadın tamamlanmasına bağlı. Ancak, yönetim sadece statla yetinmeyecek gibi görünüyor.

Başkan Fikret Orman ve ekibinin hedefi kulübü tesis açısından zenginleştirmek ve buna paralel olarak ek gelir sağlamak. Bu kapsamda 3 projenin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

1- Beşiktaş'a önemli anlamda maddi kaynak sağlayacak projelerden birisi rezidans olacak. Bu projeyi uzun zamandır gündeminde bulunduran siyah- beyazlı yönetimin amacı Beşiktaş ilçesi sınırları içinde bir rezidans inşa ederek kira gelirleri elde etmek.

2- Öncelikle Gaziosmanpaşa Küçükköy'de altyapı için tesisler yapılacak. Bu tesislere kulübün tüm altyapısı taşınacak. Başkan Orman bu amaçla, geçtiğimiz haftalarda Küçükköy'e giderek arazi için incelemelerde bulunmuştu.

KAMUOYUNA AÇIK OLACAK

3- Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası örneğinde olduğu gibi futbol takımının ve diğer branşların faydalanabileceği kamp merkezi yapılacak. Kamuoyuna açık olacak tesislerin Darıca'da yapılması planlanıyor.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!