comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'a Jones'tan iyi haber

18 Şubat 2014, Salı 11:32

Beşiktaş'ta hafta sonu oynanacak kritik derbi mücadelesi öncesi gözler takımın henüz forma giymeyen yeni transferi Jermaine Jones'ta...

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde Galatasaray, Beşiktaş ile karşılaşacak.

22 Şubat Cumartesi günü oynanacak karşılaşma 19:00'da başlayacak. Beşiktaş'ta bu maç öncesi gözler ise takımın ara transferde Schalke 04'ten kadrosuna kattığı tecrübeli orta saha oyuncusu Jermaine Jones.

Beşiktaş'a imza attıktan sonra çıktığı idmanda sakatlanan Jones'un yapılan MR kontrollerinde sol kasığında yırtık olduğu tespit edildi.

Tedaviye olumlu cevap veren Jones'un bu hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacağı, derbi maçta da 90 dakika olmasa da teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi durumunda forma giyebileceği öğrenildi.

32 yaşındaki tecrübeli futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, "Bazı oyuncuların takımda agresif kimliği üstlenmesi gerekiyor. Benim için önemli olan takımım 3 puan almasıdır. Galatasaray'da da böyle oyuncu var. Melo ile derbide güzel bir savaş olacak. Farklı oyuncular mutlaka olmalıdır. Sert oynarım ve sert oynamakla birlikte adil oynarım." ifadelerini kullandı.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!