comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'in kehaneti tuttu

18 Şubat 2014, Salı 08:32

Beşiktaş Teknik Direktörü'nün Gaziantep maçı öncesindeki isteği yerine geldi, Kartal zirveye tutundu. Aynı Mustafa Denizli gibi, kendi içinde maçları oynayan ve bunları öğrencilerine yansıtan Bilic'e, “Yeni kahin” lakabı takıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, hem iyi bir hesap uzmanı olduğunu gösterdi, hem de Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında 9 puan alacakları kehaneti de yerini buldu.

Siyah-beyazlı teknik adam, Gaziantepspor maçı öncesinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde tahtaya yazdığı maçların tamamının tutmasının ardından, kurmaylarıyla birlikte Galatasaray'ı devirmenin formülünü hazırlamaya başladı. Üç karşılaşmanın karşısına da üçer puan yazan Bilic, Cim-Bom'u da yenerse, kalan haftalar için tahtaya bu kez şampiyonluğun formülünü yazacak.

Galatasaray derbisinden sonra fikstür avantajını kullanmak isteyen siyah-beyazlı takımın teknik patronu, diğer rakibi Fenerbahçe'yi ise evinde ağırlayacak. Galatasaray ile TT Arena'da yapacakları maçla ligin kaderini bile değiştirecek bir maça çıkacak olan Hırvat çalıştırıcı, daha önce futbolcularına söylediği “Kaderimizi kendimiz yazacağız” sözlerini bir kez daha hatırlatarak takımı derbiye hazırlayacak.

Beşiktaş'a çifte kupa kazandırdığı sezon hazırladığı formüllerle siyah-beyazlı takımı şampiyon yapan Mustafa Denizli gibi hesap adamı olan ve Denizli'nin ardından “Yeni kahin” diye adlandırılan Bilic, öğrencilerinden, ligin ilk yarısındaki Galatasaray maçındaki futbolu isteyecek. Siyah-beyazlıların teknik patronu, derbi galibiyeti olmadan şampiyonluğun gelemeyeceğini düşünüyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!