comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Gökhan için temasa geçecek

18 Şubat 2014, Salı 08:32

Beşiktaş Yönetimi, Galatasaray derbisinin ardından Almeida ile masaya oturacak, ardından da bonservisi Rubin Kazan'da bulunan Gökhan'ı transfer etmek için girişimlere başlayacak.

Bu sezon oynadıkları futbolla sürekli ilk on birde yer bulan Almeida ve Gökhan Töre için Beşiktaş Yönetimi harekete geçecek. Her iki oyuncunun form grafiğinin yüksek olması nedeniyle Avrupa'daki bir çok kulübün transfer listesinde yer aldığı belirtilirken, ilk olarak Portekizli futbolcu ile masaya oturulacağı dile getirildi.

Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde Almeida ile yeni sözleşme yapmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu sezon şu ana kadar 12 gol atan Portekizli futbolcuyu takımda tutmak için elinden geleni yapacak. Almeida'nın takımda kalması için Önder Özen ve Slaven Bilic bu oyuncuyla özel olarak görüşecek.

Almeida dışında bu sezon takıma yaptığı katkılarla gündemden düşmeyen Gökhan Töre için de Galatasaray derbisi sonrasında girişimler olacak. Bonservisi Rubin Kazan'da bulunan milli futbolcu için Rus kulübüyle temasa geçecek olan Beşiktaş Yönetimi, 7.5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmeye çalışacak. Siyah-beyazlı yönetim, indirim olması halinde bu oyuncu için gerekirse peşin para teklif edecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!