comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic: 'Hedef G.Saray başkanım...'

18 Şubat 2014, Salı 08:32

Oyuncularının sahaya yüreğini koyduğunu belirten Hırvat Hoca “En büyük amacımız taraftarlarımızın beklentisi olan şampiyonluğu kucaklamak” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Bursaspor maçı sonrasında kendisini kutlayan Başkan Fikret Orman'a ilginç yanıt verdi: “Hedef G.Saray başkanım.”

Derbi için bütün oyuncularının hazır olduğunu belirten Hırvat hoca, “Beşiktaş taraftarlarının yüreğindeki sesi hissettik. Olimpiyat Stadında Bursaspor karşısında oyun karakterimizin her geçen gün gelişimini gördük. Beşiktaş 10 kişide kalsa yüreğini ortaya koyuyor. Her şeyden önemlisi takım ruhu ön plana çıktı” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK İÇİN HENÜZ ÇOK ERKEN

Bilic, siyah beyazlı takımın devre arası kampından bu yana sergilediği futbol ve performansın üst düzeyde olduğunu ileri sürerek şunları söyledi: “Beşiktaş yeni oluşum içinde. En büyük amacımız taraftarlarımızında beklentisi olan şampiyonluğu kucaklamak. Ama şu anda şampiyonluk için söz söylemek erken. Önümüzdeki Galatasaray maçını kazanmamız gerek. Beklentilerimizi üst düzeye çıkartmak için savaşacağız.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!