comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Olimpiyat'ta yine aynı sorun!

16 Şubat 2014, Pazar 15:34

Beşiktaş Bursaspor maçında saha içinde alınan güvenlik önlemleri dikkat çekti. Ancak, maç başladıktan sonra 1000 kadar taraftar güvenlik araması olmadan stadyuma girdi.

Beşiktaş Süper Lig'in ilkdevresinde Galatasaray ile oynanan maçta seyircilerin sahaya girmesi sonucu çıkan olaylardan dolayı 4 maç seyircisiz oynama ve hükmen mağlubiyet cezası almıştı.

Aynı durumla bir daha karşılaşmak istemeyen siyah-beyazlılar Bursaspor maçında saha içinde 3 kademeli güvenlik şeridi oluşturdu. Sahaya yakın bölümdeçevik kuvvet polisleri dizilirken tribünlerin önünde bir sıra ve seyircilerin hemen önünde de bir sıra özel güvenlik olmak üzere 3 kademeli güvenlikşeridi oluşturuldu.

Bu arada maçın başlamasından 5 dakika sonra Galatasaraymaçında taraftarların sahaya girdiği tribündeki dış güvenlik kapılarının açılmasıyla yaklaşık 1000 kadar taraftar herhangi bir güvenlik aramasınamaruz kalmadan stada girdi. Kuzey Açık olarak adlandırılan tribüne giren bu kişiler tribünde yer olmamasından dolayı rüzgar paneli duvarlarının üstüneçıkarak maçı seyrettiler.

KÖTÜ TEZAHÜRAT YAPMAYIN UYARISI

Siyah-beyazlı kulüp ceza sınırında olmasından dolayı taraftarlara kötü tezahüratta bulunulmaması çağrısını defalarca anons ettirdi. Ayrıca taraftarlara kötü tezahürat halinde kulübün ceza alacağının altının çizildiğibildiriler dağıtıldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!