comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta Dany'ye yeni görev

16 Şubat 2014, Pazar 14:54

Kamerunlu futbolcu, cezalı Serdar Kurtuluş'un yerine savunmanın sağında forma giydi.

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Bursaspor karşısında savunmanın sağında yeni transfer Dany Nounkeu'ya şans tanıdı.
 
Siyah-beyazlılarda, savunmanın sağında görev yapan Serdar Kurtuluş'un kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle bu bölgede, Galatasaray'dan transfer edilen Dany forma giydi. Bu değişiklik dışında sahaya son yapılan Kasımpaşa maçının kadrosuyla çıkan siyah-beyazlılarda, savunmanın göbeğinde Franco-Ersan Adem Gülüm ikilisi oynadı. Savunmanın solunda Motta görev alırken, orta alanda Gökhan Töre, Hutchinson, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan forma giyerken, forvette ise Almeida şans buldu.
 
Fernandes yine yedek
 
Son iki lig maçında yedek soyunan Manuel Fernandes, Bursaspor karşısında da yedek kulübesinde yer aldı. Portekizli futbolcunun yanı sıra Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu yedek kulübesinde oturan futbolcular oldu. Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları süren Tomas Sivok, Jermaine Jones ve Julien Escude kadroda yer almadı. Bilic ayrıca, Filip Holosko, Muhammed Demirci ve Mustafa Pektemek'i de kadroya dahil etmedi.
 
Bursaspor'da 2 değişiklik
 
Bursaspor, Beşiktaş karşısına, son yaptığı Medical Park Antalyaspor maçının kadrosundan iki değişiklikle çıktı. Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de forma giyen Taiwo ve Ferhat Kiraz'ın yerine Şamil Çınaz ve Basser forma giydi. Taiwo, 18 kişilik kadroda yer almazken, Ferhat Kiraz ise yedek soyundu.
 
Taraftarlar yalnız bırakmadı
 
Beşiktaşlı taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. İnşaat çalışmaları nedeniyle doğu tribün boş bırakılırken, diğer tribünlerde yer alan 40 bine yakın siyah-beyazlı taraftar, takımlarını destekledi. Maçın başlamasından sonra da taraftarlar stada giriş yapmaya devam etti. Bu arada kulüpler arasında yapılan protokol gereği Bursaspor taraftarları tribünlere alınmadı. Öte yandan karşılaşma öncesinde yapılan anonslarla taraftarlardan sahaya yabancı madde atmamaları ve kötü tezahüratta bulunmamaları istendi.
 
Olcay'a "üçlü" çektirdiler
 
Taraftarlar, maç öncesi golcü futbolcu Olcay Şahan'ı tribünlere çağırdı. Olcay Şahan, "Olcay buraya üçlü çektir Kartal'a" diye tempo tutan taraftarların yanına giderek, "üçlü" tabir edilen tezahüratı yaptırdı. 

Kaynak: Skorer

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!