comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan sert: 'Pabuç bırakmayız'

15 Şubat 2014, Cumartesi 13:31

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları; "Büyüklüğümüzü, başarılarımızı küçültmeye, törpülemeye çalışanlar var" dedi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Beşiktaş'ı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından üçüncü büyük olarak göstermek isteyenlere pabuç bırakmayacaklarını söyledi.

Torunoğulları, "Beşiktaş'ı üçüncü büyük olarak göstermeye çalışanlar olduğunun farkındayız" derken, şu ifadelerikullandı: "Büyüklüğümüzü, başarılarımızı küçültmeye, törpülemeye çalışanlar var. Başta Beşiktaş yönetimi olmak üzere hiçbir Beşiktaşlı bunları yemez ve bu yaklaşımlara pabuçbırakmaz. Bizim üçüncü büyük olma gibi bir yakıştırmayı kabul etmemiz mümkün değil. Biz Beşiktaş olarak zaten en büyüğüz."

"LİGİ ZİRVEDE BİTİRECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

Yeni stat inşaatı sebebiylemaçlarını gerçek taraftar desteğinden uzak oynadıklarını hatırlatan Torunoğulları, "Sancılı bir dönemden geçiyoruz" diyerek şöyle devam etti:

"Ligin ilk dört haftasına bakıldığında, stadı olmayan bir takım için harika bir başlangıç yaptık diyebiliriz. Daha sonradan kayıplar yaşamamız sonderece normal. Beşiktaşlı olmadığını adımız gibi bildiğimiz sözde taraftarların Galatasaray maçında yaptığı taşkınlıklar bizi olmamız gereken pozisyondan daha aşağıyaçekti. Her şeye rağmen teknik heyeti, futbolcusu, yönetimi kenetlendik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İkinci yarıya da iyibaşladık. Ceza, taşkınlık ve benzeri plansız unsurlarla karşılaşmazsak, ligi zirvede tamamlayacağımıza inanıyoruz."

"BÜTÜN MAÇLARIMIZI DEPLASMANDA OYNUYORUZ"

Galatasaray'ın, yeni stadı Türk TelekomArena inşa edilirken ligi orta sıralarda tamamladığına vurgu yapan siyah-beyazlı yönetici şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray takımına çok iyibaksınlar. Türk Telekom Arena inşa edilirken, ligi bitirdikleri pozisyon belli. Biz, Beşiktaş olarak bu sezon bütün maçlarımızı deplasmanda oynuyoruz. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan ve Atatürk OlimpiyatStadı, bizim taraftarımızın yarattığı ambiyansı taşımaya tabii ki yetmez. Buna rağmen savaşacağız. Bursaspor'u yenip, Galatasaray maçına üst düzey moralle çıkmak istiyoruz."

"İNSAN HUZURU EVİNDE BULUR"

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında oynanan Galatasaray derbisinde yaşananların, kendilerine büyük bir ders verdiğini kaydeden Erdal Torunoğulları sözlerine şu şekilde devam etti:

"Aslına bakarsanız, Galatasaray derbisinde yaşadıklarımız bize çok büyük bir ders oldu. Herkes daha temkinlive daha dikkatli. Taraftara çok büyük görev düşüyor. Sağduyulu olmaları lazım. İçlerine Beşiktaşlı olmayan, Beşiktaş'a zarar vermek isteyen kimseyi sokmamalılar. Ligi mutlu sonla bitirmek istiyorsakceza almamamız lazım. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın şartlarına iyice alışmamız lazım. Kalaniç saha maçlarını nerede oynayacağız, ligi hangi statla tamamlayacağız, bunu biz de bilmiyoruz. Herhalde tercihimiz, sezon sonuna kadar Atatürk Olimpiyat Stadı olacak. Fakat ne yaparsak yapalım, insanın kendi evi gibi olur mu?İnsan huzuru evinde bulur."

Yapımına devam edilen Vodafone Arena ile ilgili siyah-beyazlıtaraftarlara mesaj göndermeyi de ihmal etmeyen Torunoğulları, sözlerini şöyle tamamladı:

"Beşiktaş taraftarı yeni evini şu an yalnızca maketfotoğraflarından görebiliyor. Vodafone Arena'nın gerçek halini hayal etsinler. Muhteşem bir statolacak. Beşiktaş'a gönül verenlere buradan sesleniyorum, en ufak bir kuşkuları olmasın kicamiamızın adına, büyüklüğüne, duruşuna yakışan bir mabet inşa ediyoruz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!