comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Vodafone Arena'ya ilgi büyük

15 Şubat 2014, Cumartesi 11:32

Vodafone Arena'nın lüks localarına Koç, Sabancı ve Doğuş'un yanı sıra camianın önde gelen bir çok ismi talip oldu. Loca fiyatları 500 bin dolara kadar çıkıyor.

Birçok işadamı, Beşiktaş'ın hafta içinde lansmanı yapılan yeni stadı Vodafone Arena'nın lüks localarında yerlerini şimdiden ayırttı. Koç, Sabancı, Doğuş aileleri başta olmak üzere, camianın önde gelen isimleri de yeni stattan loca rezerve etti.

Vodafone Arena'dan loca alan ve almak için girişimde bulunan ünlü şirket ve isimler şöyle: Ömer Sabancı, Hacı Sabancı, Nevzat Demir, Tuncay Özilhan, Ali Kibar, Hüsnü Özyeğin, Selen Ersun, Cemil Kazancı, Bahattin Demir, Muzaffer Nasıroğlu, Tevfik Yamantürk, Hakan Kalkavan, Ferit Şahenk, Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Adalı Holding Başkanı Serdal Adalı, Siyah Beyaz Derneği, Hüseyin Mican, Rafi Portakal, Hüsnü Güreli, Haşmet Kürüm, Bahri Büyükhanlı...

3 YILLIK LOCA BEDELi 1 MiLYON DOLAR

Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, “147 locanın satışından 60 milyon dolar bekliyoruz. Locaların koltuk sayısı bin 847... 2 bin 100 de VIP koltuk var” dedi. Beşiktaş, bugüne kadar 75 loca ve 100 VIP koltuk sattı. Albayrak, “VIP koltuk ücreti yıllık 4-6 bin dolar arası... Fiyatlar koltuk sayısına göre değişecek. Ultra lüks localar olacak. Localarda tek koltuğun yıllık fiyatı 3 bin 250 dolar ile 12 bin dolar arasında... Teki 12 bin dolardan 20 koltuklu bir locaya ödenecek 3 yıllık kiralama bedeli 1 milyon dolar” diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!