comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Oğuzhan, yanlış anlaşıldı

13 Şubat 2014, Perşembe 08:31

Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor maçlarında önde olmalarına rağmen ikinci yarıda yedikleri gollerle sıkıntılı anlar yaşayan Beşiktaş'ta, Olcay'ın bu konudaki uyarıları yanlış anlaşıldı, fatura Oğuzhan'a çıktı.

Kasımpaşa maçının devre arasında soyunma odasına giderken Olcay'ın, “Arkadaşlar 3-0'a güvenmeyin. 4. ve 5. golleri de atmalıyız.

Kayseri Erciyesspor maçının ikinci yarısında iki gol yedik” diye bağırması, Kasımpaşalı oyuncular tarafından yanlış anlaşıldı. Bu sözleri söylendiği sırada içeri giren Kasımpaşalı futbolcular, o sırada en arkada kalan Oğuzhan'ın bu sözleri söylediğini sanarak genç futbolcuya uyarılarda bulundu. O sırada tartışmayı gören Bilic, kavgayı sonlandırmak istedi.

Kasımpaşalı futbolcular, Hırvat hocaya, “Oyuncunuza sorun. Bizimle alay ediyor” diyerek Oğuzhan'ı şikayet etti. Yaşananlardan haberi olmayan Oğuzhan'ın imdadına ise arkadaşlarını motive etmeye çalışan Olcay yetişti. Olcay gerçeği Kasımpaşalı futbolculara anlatınca, bu kez her iki takımın futbolcuları olayı tatlıya bağladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!