comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic: "Kim olursa olsun..."

11 Şubat 2014, Salı 22:26

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, maç sonunda yaptığı açıklamada Kasımpaşa maçında olduğu gibi bir arada oynamayı sürdürürlerse her rakibi yenme şansları olduğunu söyledi.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, tekrar edilen ve 3-0 kazandıkları Kasımpaşa maçının sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Bilic'in açıklamaları;
"Kazanmayı hak etitk. Çok değerli bir galibiyet aldık. Bizim iyi bir serimiz vardı, Kasımpaşa ise tam tersi durumdaydı. Doğrusunu söylemek gerekirse Kasımpaşa bizden daha iyi başladı. Ceza sahamıza yakın geldiler. Bu bölümü atlattıktan sonra 3 gol birden attık. İkinci yarı öncesi oyuncularımızı uyardık. Rakibin saldıracağını, ceza sahamıza yakın oynayacaklarını söyledik. Oyuncularımız buna dikkat etti. Taktiksel olarak iyi bir maç çıkardık"
 
"RAKİP KİM OLURSA OLSUN..."

"Maçtan önce, maç maç yaklaşmak zorunda olduğumuz, odaklanmak zorunda olduğumuzu söylemiştim. Bugün olduğu gibi, takım halinde, teknik taktik gerekenleri yapıp, bir arada hareket edersek rakip kim olursa olsun yenme şansımız var. Bu seriyle birlikte çok iyi bir momentum yakaladık. Bunu kaybetmeden, ciddi bir şekilde devam etmeliyiz"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!