comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic oyuncularını uyardı! 'Tekrarı yok!..'

11 Şubat 2014, Salı 08:32

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Kasımpaşa ile oynayacakları maça değindi, böyle bir fırsatın tekrar yakalanamayacağını dile getirdi. Hırvat çalıştırıcı, rakibin ilk maça göre daha hırslı ve agresif olacağına dikkat çekti

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi'nin tekrar kararı aldığı Kasımpaşa-Beşiktaşmücadelesinde 11 Şubat'ta bir kez daha sahaya çıkacak olan siyah-beyazlılar, galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Oyuncularıyla yaptığı taktik konuşmasında bulundukları konuma ve işin hassasiyetine değinen Hırvat teknik adam, “Bu karşılaşmada rakibimiz, ilk maça göre daha hırslı ve agresif oynayacak. Bu maçın tekrarı olmaz. Böyle bir fırsat bir daha önümüze gelmez. Bu nedenle sizden kazanmak dışında başka ihtimali düşünmemenizi istiyorum” diye konuştuğu öğrenildi.

Özellikle Fenerbahçe'nin üst üste puanlar kaybettiği bir dönemde, böylesine bir maçın tekrar kaybedilmesinin camiada çok büyük travmalara neden olabileceğini de sözlerine ekleyen Bilic, “Bu maçı kazanırsak Galatasaray ile 1, lider Fenerbahçe ile aramızda 5 puan kalacak. Kalan haftalarda daha çok puanlar kaybedilecek. Biz sadece ayağımıza gelen fırsatları boşa harcamayalım. Kasımpaşa ile oynanan ilk karşılaşmanın ilk yarısındaki futbol, bizim gerçek kimliğimiz. O futbolu bir daha tekrarlarsanız maçı kazanırız. Üç puan zaten bizim hakkımızdı” ifadelerini kullandığıöğrenildi.

Öte yandan son haftalarda tesislere giderek futbolcularla yakından ilgilenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kasımpaşa Yönetimi ile problemler yaşanmasına rağmen, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na giderek takımı yalnız bırakmayacak. Siyah-beyazlı kulübün başkanının, camia açısından sezonun en önemli maçlarından biri olan bugünkü Kasımpaşa karşılaşması öncesinde, teknik heyete ve futbolculara da şans dilemesi bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!