comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş - Bursaspor maçı biletleri satışta

10 Şubat 2014, Pazartesi 13:31

Spor Toto Süper Lig'de 16 Şubat Pazar günü saat 14.00'de Beşiktaş ve Bursaspor arasında oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, 16 Şubat Pazar günü saat 14.00'te oynanacak Beşiktaş-Bursaspor maçının biletleri satışa çıktı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri öncelikli olarak genel kurul üyeleri, Kart 1903 ve Beşiktaş Kredi Kartı sahipleri için Biletix aracılığıyla satışasunuldu.

Müsabaka biletlerinin genel satışına ise 12 Şubat Çarşamba günü saat 12.00'de başlanacak. Bir kişi en fazla 3 adet bilet alabilecek.

Açıklamada ayrıca, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın doğu tribününde yapılaninşaat çalışması nedeni ile doğu tribün kombine girişlerinin, batı ve kuzey tribünlerinin birleştiği yerdeki G kapısından yapılacağı ifade edilerek,"Batı tribün kombine girişleri, batı tribün C kapısından gerçekleştirilecektir. Taraftarlarımızın girişlerde sıkıntı yaşamaması için kombinelerine göre ilgili kapıdan giriş yapmalarını önemle rica ederiz. Girişlerde, Atatürk Olimpiyat Stadı için teslim alınan kombine kartlar geçerli olacaktır ve her kombine kartın bir giriş hakkı bulunmaktadır" denildi.

Siyah-beyazlı kulüp Bursaspor maçı bilet fiyatlarını, kuzey ve güney kale arkası tribünler için 20 lira, batı tribün için 60 lira, batı VIP tribün için 120 lira olarak belirledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!