comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Bu şimdi mi söylenir?' Lescott, Beşiktaş...

10 Şubat 2014, Pazartesi 09:33

İngiliz ekibi Manchester City'nin teknik patronunun, transferin bitiminden birkaç gün sonra, Lescott'a, kendisini kadroda düşünmediğini söylemesi, Beşiktaş'ı üzdü.

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ın liste başında yer alan, ancak kulübü Manchester City tarafından bırakılmayan Lescott için, teknik direktör Pellegrini'nin, gelecek sezon düşünmediğini açıklaması, siyah-beyazlıları kızdırdı.

Manchester City Teknik Direktörü Pellegrini'nin kadroda düşünmediğini bizzat Lescott'a söylemesi nedeniyle açıklamaya yapan Futbol A takımdan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, “Pellegrini keşke bunu bir hafta önce söyleseydi. Söylemesi bizim için artık bir şey ifade etmiyor” diye konuştu.

Kavalcı, devre arası transfer döneminde Lescott'un kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Sezon sonu kendisini alır mıyız bunu bilemem. Devre arasındaki transfer dönemine göre yaz transferinde daha geniş bir futbolcu listesine ve alternatiflere sahip oluyorsunuz. Belki Lescott'tan çok daha iyi isimleri de gündeme alabiliriz. Daha değişik bir bütçe, daha çok seçenek olacak. Pellegrini devre arasında onu bıraksaydı belki de Gaziantepspor maçında kendisi sahada olacaktı. Evet, Lescott sezon sonu bedava gideceği için sadece bizim değil birçok kulübün gündeminde olacak. Bu nedenle yazın daha değişik bir strateji izleyebiliriz” yorumunu yaptı.

Dany ve Franco hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kavalcı, “İkisi de hayatlarında ilk kez Gaziantepspor maçında yan yana geliyor. Ben Dany'nin bu takıma çok şey katacağına inanıyorum. Ayrıca taraftar Franco'ya sabretsin. İlk yarıda oynamamasının sebebi ise teknik heyetin onu Türkiye Ligi'ne hazır bulmamasıydı. Ama ikinci yarıda artık çok daha fazla şans bulacaktır” açıklamasını yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!