comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Fernandes ve Almeida...'

10 Şubat 2014, Pazartesi 09:33

Beşiktaş yönetimi, Portekizli yıldızları Fernandes ve Almeida için son kararını verdi.

Siyah-beyazlıların Fernandes ve Almeida'nın sözleşmesini uzatma konusundaki tavrı net: Takım içi dengelerin bozulmasından çekinen Beşiktaş yönetimi, Portekizlilere üst sınır olarak belirledikleri 3 milyon Euro'dan fazlasını vermeme kararı aldı.

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Manuel Fernandes ve Hugo Almeida'nın durumları belirsizliğini koruyor. Takım içi dengelerin bozulmasından endişe eden siyah-beyazlı yönetimin, Portekizli oyunculara üst sınır olarak belirledikleri yıllık 3 milyon euro'dan fazlasını vermeme kararı aldığı öğrenildi. Bu teklifi kabul etmeleri halinde iki futbolcuyla sözleşme imzalanacak. Kabul etmemeleri halinde ise sezon sonunda hem Manuel Fernandes hem de Hugo Almeida için Beşiktaş defteri tamamen kapanacak.

4.7 MİLYON EURO'LUK EKSTRA YÜK

Beşiktaş yönetiminin kötü performansı ve adının sıkça karıştığı olaylar nedeniyle Fernandes'te fazla ısrarcı olmayacağı, Almeida'ya ise daha sıcak baktığı ifade edildi. Beşiktaş'ın iki oyuncu takımda kalsa da kalmasa da menajer Jorge Mendes'in ortağı olduğu fona para ödeyeceği ortaya çıktı. Meblağın Hugo Almeida için 2.7 milyon, Manuel Fernandes için ise 2 milyon Euro olduğu belirtildi. Başkan Fikret Orman ve ekibinin kasadan çıkacak yaklaşık 5 milyon euro için şimdiden kaynak arayışına giriştiği de bildirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!