comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Yıldırım adam öldürmedi'

10 Şubat 2014, Pazartesi 01:31

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

“Bizden giden oyuncular altın diye transfer ediliyor. Onlardan gelen artık diye geliyor. Bizim egomuz yok. İşimize gelen oyuncuyu alır, gelmeyeni satarız.”
 
YILDIRIM ADAM ÖLDÜRMEDİ
Rakiplerin, kendilerinden 2-3 misli geliri olduğunu dile getiren Orman, sponsorluk gelirlerinde öne geçtiklerini de vurguladı. Orman, yabancı kontenjanı konusunda alınan kararın uygulanması gerektiğini ifade ederken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a verilen ceza için de “Adam öldürmüş değil. Bu ceza bana göre ağır. Başkana çok üzülüyorum”
 
“Bizim dosyamız Fenerbahçe'den çok farklı ama kamuoyu hem Fenerbahçe'yi hem de Besiktaş'ı haklı görüyor. Yargıtay cezaları onadı ve artık konuşmanın fazla bir faydası yok. Biz önümüze bakmak zorundayız.” dedi.
 
“G.SARAY KARŞILIĞINI BULACAK”
“Galatasaray bizim ezeli rakibimiz ve onlarla da bir dostluğumuz var. Şahsi bir sorumuz asla olamaz ama Beşiktaş'ın haklarını savunmak zorundayız. Stadyum ile ilgili konu bizi üzdü ama bunun karşılığını Galatasaray bizden zamanı geldiği zaman bulacaktır.”
 
“Fernandes'in eski menajeriyle Fernandes satılırsa bir anlasma yapılmış, bu çok detaylı bir protokol aslında. Fernandes satılmadığı için bu protokolün bir önemi yok.”
 
“DEMİRÖREN'E İNANIYORUZ”
“Yıldırım Demirören'in alacakları konusunda bir sulh yolu arıyoruz. Demirören'i mahkemelerde süründürmenin kimseye bir faydası yok. Demirören ile de zaman zaman konuşuyoruz ve kendisinin de sorunlarıçözme konusunda bir niyeti var, inanıyoruz. Bazı sorunları çözeceğiz. Kısa sure içinde Beşiktaş'ın borçlarını 125 milyon seviyesine indirmeyi hedefliyoruz.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!