comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Orman: 'Tipimize bakıp karar versinler'

09 Şubat 2014, Pazar 01:35

Beşiktaş ile G.Antep kulüpleri arasında başkanlık düzeyindeki polemik devam ediyor. Fikret Orman, İbrahim Kızıl'a cevap verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, G.Antep başkanı İbrahim Kızıl'ın Cenk Tosun transferi sonrası "At hırsızı" suçlaması karşısında sessizliğini bozdu.

Beyaz TV'ye konuşan Orman, "Konuşulacak bir tarafı yok. G.Antep başkanı konuşmuş. Maddi kayıpları var. O yüzden konuşuyorlar. G.Antep kulübü, hepsinden izin aldık. Çok da 'at hırsızı' ifadesini ve Kızıl'ı kaale alacak bir insan olarak görmüyorum. Benim de onun da Türk futbolunda durumumuz ortada. Buna kamuoyu karar versin. Kim at hırsızı değil. Tipimize baksınlar, karar versinler. Avukatlarım tazminat davası açacak. Beşiktaş'ı yönetecek bizler, Beşiktaş duruşuyla övünürüz. Ona özgün davranmaya çalışıyoruz, devam edeceğiz. Biz bütün kanun ve kurallar uygun olarak Cenk Tosun transferini yaptık. Onların derdi para kazanmak. Her zaman her dakika para kazanılmaz. Son 8 senede Beşiktaş'tan G.Antep kulübü 40 trilyon kazanmış. Aldıklarına saysınlar." ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, Dany için "Negatifim" demesine de şu sözlerle açıklık getirdi:

"Taraftarın Ronaldinho gibi bir transfer kilitlenmesinden sonra bunu düşünerek Dany için negatifim dedim. Slaven Bilic ve Önder Özen çok ısrarcı oldular. Başka isim olmayınca bu kararı verdiler. Benim onayım olmadan da zaten transfer yapılmaz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!