comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kartal'dan Kızıl'a salvolar

08 Şubat 2014, Cumartesi 15:35

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları: "Gaziantepsor'un değerli yönetim kurulu üyeleri, dün maçın devre arasında yanımıza gelip, Cenk Tosun transferinde takip ettiğimiz politika için bizlere teşekkür etti"

Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor maçında alınan galibiyetin kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Torunoğulları, siyah-beyazlı futbolcular Atiba Hutchinson ve Dany Nounkeu'ya özel bir parantez açarak, "Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönmek bizim için son derece önemliydi. Takım halinde çok iyi mücadele ettik ve çok verimli bir futbol ortaya koyduk. Özellikle Atiba Hutchinson tek kelimeyle mükemmel oynadı. Atiba her eve lazım bir futbolcu" diye konuştu.

Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralanan ve Beşiktaş formasını ilk kez Gaziantepspor'a karşı giyen Dany için de Torunoğulları, "Her maç böyle oynamasını bekliyoruz. Dany'nin en büyük avantajı takıma hazır bir halde dahil olmasıydı. Gaziantepspor maçında da ümit veren bir performans sergiledi. Bu formunu kalan haftalarda da sürdüreceğine olan inancımız tam" ifadelerini kullandı.

"SON DERECE HASSAS YAKLAŞTIK"

Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarını kazanarak Galatasaray derbisine rahat çıkmak istediklerini vurgulayan Erdal Torunoğulları, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın, Cenk Tosun transferi nedeniyle dünkü maçın ardından yaptığı sert açıklamalar için de şunları söyledi:

"Konuyla ilgili ikinci başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi zaten gereken her şeyi söyledi. Biz, Cenk Tosun transferinde Beşiktaş camiasının geleneklerine uygun bir şekilde davrandık, Gaziantepspor camiasını incitmemek için konuya son derece hassas yaklaştık. Gaziantepspor'un değerli yönetim kurulu üyeleri, dün maçın devre arasında yanımıza gelip, Cenk Tosun transferinde takip ettiğimiz politika için bizlere teşekkür etti. Sayın Kızıl, Tabata benzeri bir transfer gerçekleşmediği için kızgın olsa gerek. Ayrıca Cenk, Beşiktaş'a karşı son derece iyi mücadele etti. Girdiği gol pozisyonları olduğunu ve ne kadar istekli mücadele ettiğini tüm futbol kamuoyu gördü."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!