comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta Jones şoku!

08 Şubat 2014, Cumartesi 13:35

Beşiktaş kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, sakat oyuncuların son durumlarıyla ilgili bilgi verdi. Beşiktaş'taki 6'ıncı gününü yaşarken sakatlanan Jones ile ilgili de oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

Beşiktaş kulüp doktoru ErtuğrulKaranlık, siyah beyazlı takımdaki sakat oyuncuların durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tolga Zengin'in durumunun iyi olduğunu belirten Karanlık, Gaziantepspor maçında oyunu terketmek zorunda kalan Almeida'nın Kasımpaşa maçında sahada olacağını belirtti.Necip Uysal'ın tamamen iyileştiğini belirten Karanlık, Gaziantepspor maçında da oynayabilecek durumda olduğunu ama tedbiren oynamadığını belirtti. Ersan Adem'in de takımla birlikte çalışmalara katıldığını ve sıkıntısının kalmadığını açıkladı.

JONES'UN SAKATLIĞI KRONİK Mİ?

Ertuğrul Karanlık'ın ilgi çekici açıklamaları ise, siyah beyazlı kulübe gelişinin henüz altıncı günün sakatlık yaşayan Jermaine Jones ile ilgili oldu. Jones'unağrısının geçen senenin sonlarında başladığını belirten Karanlık, oyuncuda yırtık olduğunu belirtti ve iyileşme tarihi vermedi.

İşte Ertuğrul Karanlık'ın Jones hakkındaki açıklamaları;

"Jermaine Jones kendi milli takımıyla Avusturya'ya karşıoynadığı maçta, geçen senenin sonlarına doğru oynadı. Sol kasık bölgesinde ağrı hissetmiş. Ne olduğunu çözememişler. Bu ağrıyla antrenmanlara katılmış, maç da kaçırmamış ama rahatsız olduğunu söylüyordu. Bağlantı olabilir mi, olabilir, olmayabilir de..."

"Gerçek olan şu ki biz MR çektik, bir probleme denk gelmemiştik. Geçtiğimiz hafta salı günü ikinci veya üçüncü antrenmanını tamamlayamıyor. Görmemiz gerekir, önemli bir faktördür. Yeni transferde böyle bir şey olması tabii ki hoş değil. MR sonucunda kasığında yırtık oluyor. Biz bu yırtık olan yerlere iğne yapıyoruzultrason kontolleriyle. Jermaine de durumdan memnun"

"SONUÇTA CİDDİ BİR YIRTIK MEYDANA GELDİ"

"Jermaine ile ilgili bir zaman vermiyorum. Biz elimizden geldiği kadarıyla teknik heyete yardımda bulunmak istiyoruz. Biz her zaman gelecek maçı düşünüyoruz. Bu tarz sıkıntılar elbette iyileşecektir. Jermaine gelecek maçaolur mu, olmayabilir de. Sonuçta orada ciddi bir yırtık meydana geldi. Ben şu anki durumdan memnunum"
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!