comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'F.Bahçe ve Beşiktaş...'

08 Şubat 2014, Cumartesi 12:35

Batalla suskunluğunu bozdu. Daum görevde olduğu müddetçe Yeşil-Beyazlı kulübe dönmeyeceğini söyledi. Adının anıldığı Fenerbahçe ve Beşiktaş için de “Ben Bursaspor ile özdeşleştim. Türkiye'ye dönersem başka kulüpte forma giymem” dedi.

Bursaspor'dan ayrılışı ve ülkesine dönüşü olay olan Pablo Batalla, uzun süren sessizliğini bozdu. Kendisini Yeşil-Beyazlı kulüple yol ayrımına sürükleyen gelişmeleri anlatan Arjantinli, sonrası için de tahminlerini paylaştı.

“Türkiye'ye dönecek misin” şeklindeki ilk sorumuza “Bildiğim kadarıyla Bursaspor beni bir başka ülke takımına satmak istiyor” yanıtını vererek söze başlayan Batalla, kulüpten ayrılık gerekçelerine de değindi. “Teknik direktör Daum'la, daha fazla çalışmak, projesi içinde daha fazla devam etmek istemedim. Onunla hiçbir konseptte bir arada olamam. Her anlamda aramızda büyük farklılıklar var. Teknik, mentalite ve dahası” diye konuştu. Kendisini ayrılığa sürükleyen süreçte Bursa yönetiminin Daum'dan yana tavır koyduğunu vurgulayan Batalla “Sanıyorum son derece memnunlar Daum'dan. Ne yapabilirim ki! Hiçbir şeyi değiştiremedim. Mecbur kaldım ayrılmaya” derdi.

Batalla, Bursa Başkanı Erkan Körütsan'ın kendisine ulaşamadığı yönündeki sözleri için de “Yalan bu. İstediği zaman tercüman aracılığıyla ulaşabilir. Tıpkı sizin yaptığınız gibi. Doğru söylemiyor. Bana hiçbir mesaj göndermedi” yorumunu yaptı.

"DİĞER SEÇENEK YURTDIŞI"

Hakındaki transfer dedikodularını da değerlendiren yıldız orta saha, Fenerbahçe ve Beşiktaş iddiaları için çarpıcı sözler sarfederek şu ifadeleri kullandı: Samimi söylüyorum bana gelen bir şey olmadı. Beşiktaş, Bilic'in Lokomotiv'i çalıştırdığı dönemde, benimle ilgilenmiş, temas kurmuştu. Ara transferde kulüple görüşmüş olabilirler. Beşiktaş ve Fenerbahçe büyük kulüpler. Ancak ben başka bir Türk kulübünde oynamayı düşünmüyorum. Bu motivasyona sahip değilim. Bursaspor'la özdeşleşmiş hissediyorum kendimi. Ya başka bir ülke takımında oynarım ya da Bursa'da. Ancak başkan, dönmemi istiyor mu, emin değilim. Ayrıca Daum orada var oldukça dönmeyeceğimi çok iyi biliyor.”

ÇİN'E GİTMEK İÇİN İZİN İSTİYOR

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan geçtiğimiz günlerde Batalla için bir Çin kulübünden teklif aldıklarını açıklamıştı. Ancak transferin olması için ‘peşin para' şartı koşmuştu. Batalla ise Körüstan'ın izin vermesi halinde Çin'e gidebileceğini söyledi. “Açıkçası futbol oynamadan daha fazla duramayacağım. Bu durum beni çok rahatsız ediyor” ifadelerini kullandı. Tecrübeli futbolcu, Rus kulüplerinden ise bir teklif almadığını sözlerine ekledi.

6-0 YORUMU

Galatasaray-Bursaspor maçını izlemedim ama bazı takım arkadaşlarım ne olduğunu anlattı. Açıkçası 6-0'lık sonuç Bursaspor adına gerçekten çok üzücü.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!