comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Sergen, Cenk hakkında konuştu!

07 Şubat 2014, Cuma 22:37

G.Antepspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Cenk Tosun tartışmalarına farklı bir boyut kattı.

Gaziantepspor teknik direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yalçın; "Kötü başladık. Hiç beklediğimiz bir başlangıç değildi. Böyle konuşmadık, iyi başlayacaktık. Kötü başlayınca kötü skor geldi. Beklemediğimiz bir oyundu, skordu. Bir takım hamleler yaptık. Sonlara doğru iyice abarttık, ofansif hamleler yaptık skoru kurtaralım diye. Oyuncularım oyunu çevirmek için çok mücadele ettiler. İkinci yarıda oynadığımız oyunu ilk yarı oynasaydık maçı kazanırdık. Sonuçta mağlup olduk, her maçı kazanamazsınız" dedi.

Teknik direktörlükten istifa edeceği söylentileriyle ilgili olarak; "Bazen teknik direktörlerin hayatında bu tür süreçler oluyor. Yaşadığımzı sıkıntıları içeride çözmeye çalışıyoruz. Bir takım sıkıntılar yaşadık. Onları çözdük. Tek hedefimiz Gaziantepspor'u kümede tutmak" sözlerini sarfetti.

Görevden ayrılan Erman Özgür ile ilgili olarak; "Kendi kararıydı. Biz çok ikna etmeye çalıştık ama öyle bir karar aldı" ifadelerini kullandı.

"CENK TOSUN CİDDİ BİR RAKAM KAZANDIRDI"

Sergen Yalçın, son günlerde çok konuşulan Cenk Tosun ile ilgili olarak; "Maç önünde konuştuk Cenk'le. Kafası karışık değildi. Yurtdışında bu tarz şeyler var. Türkiye'de bakış açısı farklı tabii. Mayıs sonunda serbest olarak gidebilirdi ama giderken Gaziantepspor'a ciddi bir rakam kazandırdı. Futbolda bu tarz şeyler var" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!