comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Beşiktaş taraftarı O'na aşık olacak!' İddialı açıklama

06 Şubat 2014, Perşembe 09:35

Beşiktaş'ın yeni transferi Dany'nin menajeri Jean Musampa, "Beşiktaş taraftarı ona aşık olacak” dedi.

Ara transfer döneminin en tartışmalı hamlelerinden biri Beşiktaş'ın Galatasaray'dan Dany'yi kiralaması oldu. Kamerunlu oyuncunun kadroya katılmasının hem taraftarlar arasında hem de camiada huzursuzluğa yol açtığı söylentileri aldı yürüdü. Oyuncunun sezon sonunda Galatasaray'a geri dönmek istediği yönünde açıklama yaptığı iddiaları ise gündemin en hararetli tartışmalarını beraberinde getirdi.

Oyuncunun menajeri Jean Musampa ise, yaptığı açıklamada pek çok konuya açıklık getirdi. Musampa, "Dany sezon sonunda Galatasaray'a dönecek mi?" sorusuna, "Beşiktaş satın alma opsiyonuna sahip. Şu anda 5 ay sonrasını kestiremiyoruz. Ama Beşiktaş devam etmek isterse sorun yok. Galatasaray'a geri dönmez" ifadelerini kullandı.

"Taraftar ona aşık olacak"

Musampa, Siyah-Beyazlı kulübe yakın çevrelerde yapılan eleştirilere de sert tepki gösterdi: "Modern futbol dünyasındayız. Dany, bütün gücünü Beşiktaş'ın başarısı için verecek. Bazen bu tür transferleri kabul edebilmek taraftarlar için zor olabilir. Dany'nin ilk maçına iyi bakmalarını istiyorum. Beşiktaş taraftarı ona aşık olacak” dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!