comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Türk kulübünü reddetti, Valencia'ya gitti

04 Şubat 2014, Salı 22:48

İspanya'ya transfer olan Seydou Keita'nın bir Türk takımını reddettiği ortaya çıktı. 

FutbolArena - 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Seydou Keita transferin son günlerinde La Liga ekiplerinden Valencia ile anlaştı.

Bir dönem Sevilla, Barcelona formaları da giyen Malili futbolcu 2012-2013 sezonunu Çin takımlarından Aerbin'de geçirmişti. Valencia'ya transferi hakkında konuşan Keita: "Valencia'dan teklif aldığımda Liverpool ile yaptığımız görüşmelerde çok ileri bir noktaya gelmiştik. İmzaya çok yakındık. Ama o an menajerime 'Valencia'ya gidiyoruz' dedim. Bir saniye bile düşünmedim. Mestalla Stadı'na Sevilla'yla ya da Barcelona'yla geldiğimde kazanmakta çok zorlanmıştık. Çünkü muhteşem taraftarlarıyla gerçekten büyük bir kulüp. Bu nedenle Valencia'ya geldim. Dubai'den, Katar'dan ve Türkiye'den de teklifler vardı" diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu Valencia ile sezon sonuna kadar sürecek bir sözleşme yaptı ama 1 yıl daha uzatma opsiyonu bulunuyor. Keita'ya Türkiye'den hangi takımın teklifte bulunduğu konusunda kesin bir açıklama yapılmazken Beşiktaş ve Trabzonspor ön plana çıkan kulüpler.

Haber: Rıdvan Aksu

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!