comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Önder Özen'den transfer müjdesi!

03 Şubat 2014, Pazartesi 01:35

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen TRT1'de yayın yapan TRT Stadyum programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen TRT1'de yayın yapan TRT Stadyum programına konuk oldu. Hakemlerin Beşiktaşlı futbolculara küçümseyici bir tavırla yaklaştığını ifade eden Özen, buna müsade etmeyeceklerini söyledi. Transferler konusunda da açıklamalarda bulunan Özen, yıldız statüsündeki transferleri stat projesi tamamlanınca gerçekleştireceklerini düşündüklerini söyledi.
 
Yarın yeni bir transferi açıklayabileceklerini ifade eden Özen, Fernandes'e de yeni bir sözleşme önerdiklerini ve kalıp kalmayacağının artık kendisine bağlı olduğunu belirtti. İşte Özen'in açıklamalarından satırbaşları:
 
"OYUNCULARIMIZA SAYGI GÖSTERİLMİYOR"
"Oyuncularımıza hakemlerin saha içinde saygı göstermediğini duyuyorum. Olaylı maçta benim tavrımı gördünüz. Ben play-offlar'a 8 oyunuc eksik gittim 1 kelime konuşmadım. Maçlarda insanlar kendini ve karakterini ele verir. Biz Galatasaray'a kaybetmeseydik direkt çıkacaktık belki. Hata yaptılar ve oyuncularıma savunma bile yazdırmadım. Play-off'lar'a eksik gittik. Her hafta bunlar üst üste gelirse, oyuncular ben buna müsade etmem. Ama oyuncularım da 110 yıllık kulüpte forma giyiyorsa bununla mücadele edecek. Bu mazeret olamaz."
 
"Jermain'in kulüpte sorunu vardı. Bunun üzerine biz de oyuncunun kulübüyle temasa geçtik ve anlaşmayı yaptık. Her şey çabuk oldu."
 
"Tolga bir oyuncudan daha fazlası. Bunu yaşadıkça anladık. Beklentilerimizi aştı."
 
"Franco, benden önceki scout ekibinin tavsiyesiyle alındı. Ben Moreno ve Fabrizio için gittiğimde, başkan rica etti ve izledim. Pedro Franco da takım kaptanıydı ve gol attı. Ben başkanlarına sordum ve yaklaşamazsınız dedi oyuncuya. İtalya'da kulübü hazır dedi. Ama hayır dendiğinde benim için bitmiştir. Hayır demek bile sürecin başlaması demekmiş. Diğer oyuncular olmayınca onu aldık. Franco'nun yeteneklerinden eminim ama, geldiği günden beri oynasaydı çok daha farklı olacaktı."
 
"Sıkıntılı ve zorlu bir dönem yaşadık ama en yakınlarıma bile 'İstifa edeceğim' demedim."
 
"İSTİFA ETMEM İSTENİRSE..."
"Hiç istifa etmedim, etseydim çalışmaya devam etmezdim. Beni tanıyanlar kararlı olduğumu bilirler."
 
"Kimseden bana istifa etmem konusunda bir intiba almadım. Böyle bir şey aldığımda basar giderim, kimseyi üzmem."
 
"Scout ekibiyle uyumlu değiliz. Ama bir çaresini bulup olacağız. Potansiyeli yüksek bir teknik adam var. Ben de senelerce strateji yapmaya çalıştım. Bence Slaven Bilic başlangıç stratejisi için başarılı."
 
"ELİMİZDE KONTRAT KALSIN İSTEMİYORUZ"
"City Mangala'yı alamadı. Onu alamayınca veremediler. Kulüp vermediği için almadık. Lescott ile anlaşmıştık. Şimdi Dany'ye dönelim. Tottenham'da Younus Kaboul ile çok uğraştık. Kulübü astronomik bir teklif verdi. Bilic Dany'yi Fatih Terim'e sordu. Terim Bilic'e her türlü birligi verdi ve çalışmamızı yaptık. Galatasaray'da önümüzdeki sene kaç kontrat kalacak düşündük mü? Galatasaray'ın 11 yabancı kontratı kalacak. Seneye 8 kontrat var, net. Kitapta öyle yazıyor. Bu kural değişmeyecek, çünkü kitapta öyle yazıyor. 2014-15 sezonunda 8 yanabcı kontrat olacak. Fenerbahçe ve Galatasaray ya satacak ya da kiralık olarak verecek. Bizim elimizde ise 4 kontrat kalacak. Kimseyi tazminat ödeyip göndermek istemiyoruz."
 
"BILIC ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BİZİMLE"
"Galatasaray'ın 55 bin kişilik bir stadı var. Oraya yıldız getirip sunmak mümkündür. Fenerbahçe'de bunu yapabilir. Bu yıldız oyuncuları aldık diyelim, Olimpiyat'ta mı oynatacağız, Kasımpaşa'da mı oynatacağız? Ronaldinho'ya hayır diyemezdik ve bize kısa vadede bir şeyler katabilirdi."
 
"Transfer bitmedi, yarın bir tane daha olabilir. Şu anda görüştüğümüz oyuncular var. Ofansif bir oyuncu ile görüşüyoruz. İsim vermem doğru olmaz. Cenk Tosun ile önümüzdeki sezon bir anlaşma olabilir. Bilic Cenk Tosun'u istiyor, biz de istiyor. Bilic ile devam etmek istiyoruz, önümüzdeki sezon da onunla çalışacağız. 2+1 yıl kontratı var, Beşiktaş'ta olacak."
 
"Fernandes'in kalması kendisine bağlı. Fernandes'e çok ciddi bir teklif yapıldı. O sözleşmeyi kabul ederse Beşiktaş'ta kalır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!