comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Orman'ın taraftardan isteği var!

02 Şubat 2014, Pazar 14:38

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş tarihine yeni şampiyonluklar eklemek ve kalıcı eserler bırakmanın en temel amaçları olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş tarihine yeni şampiyonluklar eklemek ve kalıcı eserler bırakmanın entemel amaçları olduğunu söyledi.

Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin şubat sayısında yer alan yazısında, taraftarlara ve siyah-beyazlı camiaya seslendi.

Beşiktaş'ı üstün kılan en büyük özelliğin, sahip oldukları kültür ve yaşattıkları değerler olduğunu ifade eden başkan Orman, şunları kaydetti:

"Bizler emeğe saygı duyan, dürüstlüğü ve hak etmeyi öneçıkaran bir geleneğe sahibiz. Bizim mazimizde tartışmalı başarılar veya şampiyonluklar yerine, herkesin takdir ettiği haklı başarılar, efsaneleşmişşampiyonluklar vardır. Bu nedenle Beşiktaşlılık, başı dik durmanın verdiği haklı bir gururu temsil eder. Bu haklı gurura ve Beşiktaş tarihine yeni şampiyonluklar eklemek, kalıcı eserler bırakmak en temel amacımızdır.Hedeflerimize ulaşmak için özellikle sizlerden isteğim, birlik ve beraberlik içerisinde kulübümüze ve takımlarımıza destek olmanızdır. Bu amaçla, yönetim olarak, her türlü yeni atılımı yapmaya devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmamalıdır."

Fikret Orman, yönetime geldikleri günden beri kulübün gelirlerini artırmak, takımların gücüne güç katmak için sponsorluk çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Sponsorluklarla daha kuvvetlenen kurumsal olarak itibarını yükselten Beşiktaş'ın şampiyonluklar yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, adidas, Koç Topluluğu şirketleri ve Bahçeşehir Koleji ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmalarıyla ilgili bilgilerverdiği yazısını, "Beşiktaş için hedeflerimiz, hayallerimiz bitmez. Kulübümüze hizmet etmekten başka beklentisi olmayan bizlerin tek isteği, Beşiktaş'ın aydınlık yarınlarıdır. Siz büyük Beşiktaşlıların desteği ile kulübümüzhedeflerine, çok daha güzel günlere ulaşacaktır. Şanlı tarihimize yeni başarılarımızı sizlerle birlikte yazacağız" diyer


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!