comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic: "Göz yumamam!"

31 Ocak 2014, Cuma 23:06

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, 3-2'lik Kayseri Erciyesspor maçında son dakikalarda yenilen goller konusunda takımını uyardı.

Beşiktaş, K.Erciyesspor'u 3-2 mağlup ederken maç sonu takımın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic açıklamalarda bulundu.
 
Bilic, yayıncı kuruluş mikrofonlarına, "İnanılmaz bir maçtı. Karışık duygular içindeyim. Final bölümü değişikti. Yeni bir hocaları var ve yaşam mücadelesi veriyorlar. İlk 70 dakika harika bir oyun çıkardık. 26 şut atmışız, çok sağlam bir futboldu fakat her şey aniden değişti. Bu, bu sezon ikinci kez de başımıza denk geldi. Geçen sezon bu tür şeyleri izlediğim DVD'lerde gözlemlemiştim. Genetiğimizde bazı arızalar var ve bu tekrarlıyor. Buna izin vermemem gerekiyor. Konsantrasyon kayıbı diyebilirsiniz, adını ne koyarsanız koyun. Hayatım boyunca futbolun içindeydim, 3-0 çok tehlikeli bir skordur. Oyuncuların alışkanlıklarını, zihniyetini değiştirmek zor ama bunu yapmak zorundayım. 70 dakikada yaptığımız şeylerin yabana gitmesine göz yumamam." ifadelerini kullandı.
 
"Konstrasyon meselesi olabilir" diyen Bilic, "Takım düzenini oyun nasıl giderse gitsin korumamız gerekiyor. 3-0'dan sonra rakip oyuncu, kaybedecek bir şey yok diye düşünür. Fakat bizim kaybedecek çok şeyimiz var. Bizim çılgınca 4. golü kovalamak yerine topu kontrol ederek sakin kalmalıydık. Boş alanları önce yaratıp, sonra penetreyi düşünmeliydik. Orta saha tamamıyla ortadan kalktı." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!