Beşiktaş'taLescott beklentisi devam ediyor. Beşiktaş cephesi imzası an meselesi olanUruguaylı Nicolas Lodeiro'un ardından Lescott'tan gelecek haberi bekliyor.Hatta İngiltere'ye giderek Lescott ile her konuda anlaşan Önder Özen,Beşiktaş'a önerilen bir çok oyuncuyu da Lescott için reddetti.
İngilizoyuncudan "gelirim" yanıtı alan ve tüm planlamasını buna göre yapan Beşiktaş'taartık tek beklenti Manchester City'Nin transfere onay vermesi. Transferdekiesas sorun ise Manchester'in talipleri olan oyuncuyu bedava yollamamak istemesi.Lescott ile anlaşılmasına rağmen transferdeki temel engel İngiliz kulübününistediği bonservis bedeli.
Edinilen bilgilere göre Beşiktaş'a "evet" diyenLescott'un transferi bir kaç gün içinde nihai sonuca ulaşacak. Bu aradaManchester'den gelecek olumsuz yanıt karşısında siyah - beyazlı takım alternatifoyuncu hazırlıklarını da yaptı.

