Beşiktaş'ın bu İtalyan kulüplerinden çekeceği var anlaşılan. Daha önce Oğuzhan'a talip olan Inter ve Roma kulüpleri bu kez ise Gökhan Töre'yi ayartmaya çalışıyor.
Bonservisi Rubin Kazan takımında bulunan ancak ancak Beşiktaş'ta bu sezon kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre anlaşılan performansıyla sadece Türkiye'de değil, İtalya'da da dikkat çekmiş durumda.
Öyle ki İtalya'da Roma'nın takip ettiği oyuncuya bir bşaka Serie A takımı Inter'in de talip olduğu belirtildi. Inter'in oyuncuyu transfer etmek için ise 5 milyon euroluk bir bütçe belirlediği bildirildi.
Bilindiği üzere Beşiktaş'ın oyuncuyu almak için 7.5 milyon euroyu verdiği takdirde önceliği bulunuyor. Ancak bu parayı çok bulan yönetim bonservis pazarlığı yaparken, Inter'in böyle bir rakam ortaya atması, siyah beyazlı yöneticileri, Rus kulübüyle pazarlık aşamasında bir hayli zorlayacak gibi görünüyor.
Kaynak: Fotospor
Kaynak: Fotospor

