comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Olcay: "Ronaldinho gelseydi..."

10 Ocak 2014, Cuma 11:36

Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Olcay Şahan ve Atiba Hutchinson, kamp için bulundukları Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Olcay, Ronaldinho ile ilgili gelen soruya; "Gelseydi, iyi olurdu" dedi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Atiba Hutchinson ve Olcay Şahan, idman sonrası bir açıklama yaptı. Atiba, elinden gelenin en iyisini yapmayı sürdüreceğini belirtti. Olcay ise özgüveninin Beşiktaş'ta arttığını dile getirdi.

Atiba; "Birkaç arkadaşımız eksik, onlar Amacımız sezonun ikinci yarısına iyi başlamak. İyi bir başlangıçla gerisini de getirmek istiyoruz. Yeni bir kulübe geldiğinizde, yapmak istediğiniz şey elinizden gelenin en iyisiyle ilk 11'e girmektir. Hep olumlu tepkiler aldım. Herkese müteşekkirim. Biraz da şanslıyım. Henüz sezon bitmedi. Sezon sonuna kadar kendimi göstermek için çok maçım var. Amacım sezon sonuna kadar elimden gelen bütün desteği vermek" dedi.

OLCAY: "RONALDINHO GELSEYDİ..."

Olcay Şahan ise; "İki tane iyi güzel idmanımız vardı. Bütün takım arkadaşlarımız yüzde 100 sahaya hazır.Kimse sakat değil. Bu bizi mutlu ediyor. İkinci devrede performansla Beşiktaş camiasına yakışan bir oyun ortaya koymak istiyoruz. İlk 4 maçtaki performansımızın fazlasını sahaya koymak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Olcay, Beşiktaş'ta zirve yapan performansıyla ilgili olarak; "Özgüven noktasında hocalarıma teşekkür etmek istiyorum. Almanya'da o kadar özgüvenim yok, buradaki hocalarım özgüven veriyor bana. Ben performansımı bu duruma bağlıyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Almanya'dan geçen sezon başında transfer ettiği hücum oyuncusu, Ronaldinho transferiyle ilgili gelen soruya; "Tabii ki Ronaldinho büyük bir futbolcu. Eğer gelseydi iyi olurdu ama biz futbolcuların işi bu değil. Biz burada kamp yapıyoruz. Bu konuda yöneticiler karar verir. Onlar en iyisini düşünür" dedi ve sözlerini noktaladı.