Beşiktaş'ın uzun süredir transfer etmekistediği Ronaldinho'nun Atletico Mineiro ile tekrar anlaşması ve Türk basınında çıkan "İmza yakın" haberleriyle ilgili, Brezilyalı yıldızın ağabeyi ve menajeri Ronaldo Assis açıklama yaptı.
Ronaldo Assis, imzayla ilgili; "Tanrıya şükür ki, her şey iyi gitti. Herhangi bir sorun yaşamadık. Toplantının sadece imza için olduğunu biliyorduk. Toplandık vehallettik de zaten. Beşiktaş'ın bir teklifi vardı ama ben her zaman Mineiro başkanı Kalil'le de bir görüşmem olduğunu onlara söyledim" dedi.
Beşiktaş yönetimiyle olangörüşmeleri ve Türk basınında çıkan haberlerle ilgili konuşan Assis; "Çok fazla konuştular ama daha çok papağan gibiydiler, aynı şeyleri tekrarladılar. Hepsi yalandı. Burada, Ronaldinho'nun Atletico Mineiro ile biten bir kontratı vardı ve Kalil ile görüşecektir. Ronaldinho ile Mineiro taraftarları arasında fantastik bir ilişki var. Burada yaşadığı her şeyi seviyor ve saygı duyuyor. Ronaldinho şu an çok mutlu" diyerek açıklamasını noktaladı.

