Atletico Mineiro'nun aradan çekilmesiyle rahat bir nefes alan Beşiktaş Yönetimi dün mesai saati bitimine kadar teminat mektubu konusunda bankalarlagörüştü. Bu konuda olumlu yönde adımlar atan siyah-beyazlılar banka teminat mektubunu vererek Ronaldinho ve menajer Assis'i pazartesi günü birlikte İstanbul'a getirecek.
Büyük heyecanlabeklenen transferin sponsorluk anlaşmalarını henüz bitiremeyen siyah-beyazlılar, menajerlik ücretini düşürmek için de çalışma yapıyor. Assis'in yanısıra aracılık yapan Türk menajerlerin ücretlerini indirmeye çalışan yöneticiler bu konuda henüz olumlu yanıt alamadı.
Assis'in menajerlikücretinde hiçbir indirimi kabul etmediği vurgulandı. Teminat mektubu ve sponsor konularını çözmek için yoğun çaba harcayan siyah-beyazlıların, Ronaldinho transferinin suya düşmesi halinde taraftarları memnun edecek başka bir yıldıza imzaattıracakları savunuldu.

