comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Essien'in menajeri konuştu! Evet, gidiyor...

30 Aralık 2013, Pazartesi 12:55

Michael Kojo Essien'in menajeri oyuncunun Chelsea ile ayrılığının yakın olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Adı Beşiktaş ile anılan Ganalı futbolcu Michael Kojo Essien'in menajeri oyuncunun Ocak ayında takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Fransız radyosu RMC'ye konuşan Fabian Piveteau, "Essien, Ocak'ta ayrılabilir. Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren birçok Avrupa ekibinin ilgisini var. 10 gün içinde her şey netleşir" ifadelerini kullandı.

Piveteau, Essien'in Chelsea'nin Devler Ligi kadrosunda yeralmadığını söylerken "Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden başka bir takıma transfer olabilirve bu turnuvada mücadele edebilir" dedi.

31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeri, "Fransa'ya Bastia'ya dönüş? Bu olmaz. Essien, Chelsea'de oynuyor. Fransa olursa sadece PSG, Lyon gibi kulüpler olur. Bastia, Sochaux kulüplerine saygı duyuyoruz ama oyuncunun maaşını karşılayamazlar" yorumunda bulundu.

Bir sezon Real Madrid'de oynadıktan sonra 2005 yılında geldiği Chelsea'ye geri dönen Michael Essien aylık yaklaşık 350 bin avro kazanıyor.