comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fernandes saldırgan için kararını verdi!

17 Aralık 2013, Salı 16:38

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda uğradığı saldırının ardından Beşiktaş'a rest çeken ve "Artık Türkiye'de oynamayacağım" dediği iddia edilen Manuel Fernandes, kendisine saldıran M.Ö hakkındaki kararını da verdi

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçta sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldıran taraftar göz altına alınmış ve adliyedeki ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda uğradığısaldırının ardından Beşiktaş'a rest çeken ve "Artık Türkiye'de oynamayacağım" dediği iddia edilen Manuel Fernandes, kendisine saldıran M.Ö hakkındaki kararını da verdi. Manuel Fernandes'in kendisine saldıran M.Ö'den şikayetçi olup olmayacağı merakla beklenirken çarpıcı bir detaya ulaşıldı.

Beşiktaş Yönetimi, Manuel Fernandes'den M.Ö için şikayetçi ve davacı olmasıni istemesine rağmen Portekizli yıldız, kendisine saldıran M.Ö'den şikayetçi ve davacı olmadı. Manuel Fernandes'in M.Ö hakkında verdiği kararın ardından Beşiktaş Yönetimi adeta şok yaşadı.

Adliyede ifade veren M.Ö, ifadesindeFernandes'e saldırmak gibi bir amacının olmadığını belirterek tecrübeli futbolcudan özür dilemişti.

Kaynak: Sporx