comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Portekiz'de de gündem Beşiktaş!

16 Aralık 2013, Pazartesi 14:38

Portekiz basını da Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmasına geniş yer verdi.

Portekiz medyası Kasımpaşa maçının 80.dakikasında sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğrayan Fernandes'i değil kırmızı kart gören Almeida'yı manşete taşıdı. Olayları Almeida'nın kırmızı kart görmesi üzerinden değerlendiren Portekiz medyası Manuel Fernandes'in saldırıya uğramasına satır arasında yer verdi.

Portekiz spor gazetelerinin internet siteleri Almeida'nın; maçta bir gol attığını ve Fernandes'e saldıran taraftarı, arkadaşını korumak için tekmelediğini yazdı.Bu olaydan sonra Almeida'nın kırmızı kart gördüğünü belirten Portekiz medyası Fernandes'e yapılan protestolara hiç yer vermezken saldırıyı ise bir cümle ile geçiştirip Almeida'yı manşete taşıdı.
SEBEP FERNANDES'İN MİLLİ TAKIMI REDDETMESİ Mİ?

Portekiz medyasının bu tutumu kendisiyle görüşmek için İstanbul'a gelen Milli Takım teknik direktörü Paulo Bento ile görüşmemesine ve Milli Takım'ı reddetmesine bağlanıyor. Manuel Fernandes Milli Takım teknik Direktörü Paulo Bento'nun  bu iddialarına cevap vermemiş ve yalanlamamıştı.