comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Sivok'tan itiraf! "2. yarı o kadar..."

30 Kasım 2013, Cumartesi 22:45

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldığı mücadele sonrasında Tomas Sivok yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Beşiktaş'ın Çek savunmacısı Tomas Sivok, Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında çok kötü oynadıklarını söyleyen Sivok, "Buraya kazanmaya geldik ve elimizden geleni de yaptık. İyi başladık ve öne de geçtik. Sonrasında 2-1 geriye düştük. Kırmızı sonrasında üstünlüğümüzü kullandık ve öne de geçtik. Ama 2. yarıda durduk. Sonra bir kırmızı kart gördük ki bunu tartışmayacağım. Normal bir mücadele gibi geldi bize. Ben şahsen bu skordan memnunum. Çünkü 2. yarı o kadar kötü oynadık ki, belki beraberlik iyiydi." dedi.

Ortaya koydukları oyundan memnun olmadıklarını söyleyen Çek oyuncu, "Hocamıza katılıyorum top bizdeyken iyi top çevirdik. Ama topu rakibe verdikten sonra üstünlüğü tamamen onlara verdik. Yediğimiz gollerde onların müthiş hücum gücüne saygı duymak lazım. Son derece gereksiz goller yedik. Seyirciler açısından iyi oldu ama kendi açımıza ben bu oyundan memnun değilim. Bir süre rakibe oyunu kabul ettirdikten sonra oyundan düştük ve rakibimizin oyununu kabul ettik." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!