comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic oyuncularından ne istedi?

30 Kasım 2013, Cumartesi 10:36

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Fenerbahçe maçı öncesinde futbolcularıyla taktik toplantı yaptı, kritik bölgelerde topu ayaklarında tutmamalarını istedi. Hırvat çalıştırıcı, savunmanın rakibi orta sahada karşılamasını isteyerek, Fenerbahçe'nin kaleden uzak tutulmasını istedi

Fenerbahçe ile bugün zorlu bir derbi sınavına çıkacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcularıyla taktik toplantısı yaptı. Sarı - lacivertli takımın Galatasaray ile oynadığı maçı çıplak gözle seyrederek taktiğini belirleyen Hırvat hoca, ligin kaderini değiştireceğine inandığı derbi şifrelerini anlattı.

Bilic öncelikle kritik bölgelerde oyuncularından topu ayaklarında fazla tutmamalarını istedi. Ersun Yanal'ın çalıştırdığı her takımda taktik faulleri uygulatması nedeniyle, Hırvat hoca futbolcularından çok adamla hücuma çıkılması ve bir an önce topun arkadaşlarına gerektiğini dile getirdi. Savunmada yer alacak futbolculara da uyarılarda bulunan siyah-beyazlı teknik adam, bu oyunculardan orta sahaya yakın oynamalarını isteyerek Fenerbahçe'yi kaleden uzak tutulması gerektiğini belirtti.

ÖZEN İLE FİKİR ALIŞVERİŞİ

Rakibin son ana kadar golü kovaladığı için Fenerbahçe'nin orta sahada boş bırakılmaması gerektiğini de sözlerine bekleyen Bilic, kanatları da ihmal etmeyecek. Derbi taktiğini tek başına kurmak yerine, yardımcılarının ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in de fikirlerini alan Bilic, futbolcularla da fikir alış verişinde bulundu.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!