comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Olcay çok iddialı! 'Yenilmemiz çok zor'

30 Kasım 2013, Cumartesi 10:36

Geçen sezon İnönü'de oynanan derbide son golü atan Olcay Şahan, Kadıköy'de oynanacak derbi öncesi kendine ve takımına çok güveniyor.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki son derbide 90+3.'te attığı golle galibiyeti getiren Olcay Şahan, bugünkü maç öncesi iddialı konuştu...

“Şampiyonluk havasını hissediyoruz. Derbi çok önemli. 3 puanı istiyoruz. Beşiktaş her yıl şampiyonluğa oynar. Kadromuz o kadar geniş ve iyi ki bunu başarabiliriz. Biz ligin en çok koşan ve en iyi mücadele eden takımıyız. Normal oyunumuzu oynadığımız sürece yenilmemiz çok zor. F.Bahçe de bunun farkına varacak. Taraftarımız, F.Bahçe maçında olamayacak ama bizi destekleyecekler. Maçtan sonra onlarla Ümraniye'de mutlu bir akşam yaşayacağız.

Geçen sezon bir ara çok gol kaçırmıştım. Ama 11 gol attım. Sonradan açılıyorum. 4 golüm var şu an, umarım cumartesi 1 tane daha eklerim. Sezon sonuna kadar 10-15 golü hedefliyorum. Ben dünyanın en iyi liginden, Bundesliga'dan geldim. Hayatımın en mutlu yerindeyim. Beşiktaş'la çok büyük hedeflerim var. Şampiyonluk yaşamak ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum.”
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!