comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Derbi önce Fenerbahçe'ye gözdağı!

29 Kasım 2013, Cuma 22:03

Beşiktaş'ın derbideki kozlarından Olcay Şahan iddialı açıklamalar yaptı. Ligin en çok koşan takımı olduklarını söyleyen Olcay, "Bunu Fenerbahçe de görecek" dedi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Olcay Şahan, Fenerbahçe derbisine yönelik iddialı mesajlar verdi.
 
Rakiplerinin lider ve favori gösterilmesinin normal olduğunu söyleyen Olcay, derbideki oyun anlayışlarına yönelik de ipuçları verdi.
 
Lig TV'ye verdiği özel röportajda, Bursaspor maçındaki gibi baskılı oynayacaklarını söyleyen Olcay, "Biz bu ligin en çok koşan takımıyız. Normal oyunumuzu sergilersek kazanmaları çok zor. Fenerbahçe de sahada bunu görecektir" dedi.
 
Fenerbahçe derbisinin şampiyonluk yarışı açısından önemine vurgu yapan Olcay, takım içindeki havanın çok iyi olduğunu ve skor ne olursa olsun şampiyon olmak için yeterli kadroya sahip olduklarını ifade etti.
 
Kişisel hedeflerinden de bahseden 26 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ve şampiyonluk yaşayıp Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söyledi.
 
Geçen sezon 11 gol attığını hatırlatan Olcay, bu sezonki hedefinin de 10-15 gol atmak olduğunu dile getirdi.
 
Beşiktaş'a transfer olduğu dönemde Galatasaray'dan da teklif aldığını açıklayan Olcay Şahan, "Daha fazla oynayıp daha başarılı olacağımı düşündüğüm için Beşiktaş'ı tercih ettim" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!