comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Aziz Yıldırım'dan Orman'a VIP hizmet

29 Kasım 2013, Cuma 09:36

F.Bahçe Başkanı, Fikret Orman'ı özel olarak arayıp "Maçı locamda mı yoksa protokolde mi izlemek istersiniz" dedi. Kulüp de Beşiktaş yönetimi ile maçtan önce dostluk yemeği yemek için hazırlığa başladı

Fenerbahçe, cumartesi oynanacak Beşiktaş derbisinde konuk takımın yönetimini özel olarak karşılayıp, ağırlayacak.

G.Saray maçı öncesi sarı-kırmızılıların Başkanı Ünal Aysal için "Devletin kendisine gösterdiği yerde oturur, sonra da gider" açıklaması yapan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı arayarak derbiyi nerede izlemek istediğini sorduğu ve kendisine stadın tüm kapılarının açık olduğunu söylediği öğrenildi.

Yıldırım'ın, Orman'a "İsterseniz protokolde, isterseniz benim locamda karşılaşmayı birlikte izleyebiliriz" dediği kaydedildi.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

Sarı-lacivertli yönetimin de Beşiktaş yönetimine sıcak bir karşılama yapmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

Yönetimin, ezeli rakip Beşiktaşlı yöneticilere derbi öncesinde dostluk yemeği vermeyi planladığı, stada geliş ve gidişlerinde yöneticilerin siyah-beyazlı kafileye refakat edeceği gelen haberler arasında.

G.Saray derbisinde Ünal Aysal, Saracoğlu'na gelmemiş, sarı-kırmızılı yöneticilere Başkan Vekili Abdullah Kiğılı refakat etmişti. Kiğılı eski yönetici Abdurrahim Albayrak'a da locasını açmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!