comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic'in zor derbi kararı

28 Kasım 2013, Perşembe 13:38

Beşiktaş'ın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, derbide hangi oyuncuları sahaya süreceği konusunda vereceği kararda zorlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Teknik Direktör Bilic'in rakip ile ilgili analizleri ve taktik hazırlıkları devam ediyor.

Takımda Escude dışında sakat futbolcunun bulunmaması ve hiçbir futbolcusunun kart cezalısı olmaması Slaven Biliç'e kadro kurmakta tatlı bir zorluk yaşatıyor. Stresi sevdiğini ve takımda oluşacak stresli ortamı, kendi üzerinde toplamayı tercih ettiğini her fırsatta belirten Hırvat hoca'nın,şimdiki stresi Fenerbahçe maçında kimi yedek bırakacağı.

Tolga-Serdar-Sivok-Ersan-Motta ile defansı oluşturan Slaven Biliç'in ileri uçta Gökhan Töre-Fernandes-Olcay Şahan-Almeida dörtlüsünü bozması beklenmiyor. Biliç'in en büyük sıkıntısı orta sahada oynatacağı iki futbolcunun kim olacağı.

ATIBA MI YOKSA OĞUZHAN MI?

Defansif özelliklerinden ve takımın en çok koşan oyuncusu olmasından dolayı Veli Kavlak orta sahada 1. alternatif olarak görülüyor. Veli'nin yanında oynayacak 2. oyuncu ise Atiba veya Oğuzhan olacak.Hırvat hocanın, görev verilen her mevkiide oynayarak ''takımın jokeri''olan Atiba'yı mı yoksa hücum gücü çok yüksek olan Oğuzhan'ı mı oynatacağı merak konusu.

Slaven Biliç'in diğer bir alternatifi ise Atiba'yı sağbekte oynatıp Serdar Kurtuluş'u yedek soyundurmak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!