comScore

Bayern Münih Bayern Münih

İngiliz basınından şok iddia!

27 Nisan 2013, Cumartesi 05:49

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in gelecek sezondan itibaren teknik direktörü olacak olan Pep Guardiola'nın, takımın yıldız ismi Arjen Robben'i satabileceği iddia edildi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in gelecek sezondan itibaren teknik direktörlüğünü yapacak olan Pep Guardiola, takımın yıldız isimlerinden Arjen Robben'i gözden çıkartabilir.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Guardiola; Real Madrid maçında sergilediği performans ile göz dolduran Arjen Robben'i, iyi bir teklif gelmesi durumunda satabileceği iddia edildi.

Borussia Dortmund'dan Mario Götze'nin transferi ile birlikte kanat mevkiinde bolluk yaşayan Bayern Münih, bu oyuncunun satılmasıyla birlikte önemli bir kar elde etmek istiyor.

Haberde ayrıca, Premier Lig'in dev ekiplerinin Hollandalı oyuncuyu transfer etmek istediği ve Guardiola'nın böyle bir kararı resmen almasıyla da birlikte harekete geçecekleri detayı yer aldı.

Adı Spor Toto Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray ile de anılan Arjen Robben; kariyerinde daha önce Groningen, PSV Eindhoven, Chelsea ve Real Madrid ile takımların da formasını giymişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!