comScore

Bayern Münih Bayern Münih

Büyük iddia! Münihli golcü Dortmund'a

26 Nisan 2013, Cuma 18:50

Bundesliga'da transfer sezonu erken açıldı. Götze'nin Bayern Münih'e gitmesinin ardından ortaya atılan yeni iddia da gündemi sarsacak.

Bayern Münih'in Dortmund'un genç yıldızı Mario Götze'yi gelecek sezondan itibaren kadrosuna katmasının ardından, yeni iddialar gündeme geldi.

Almanya'nın en önemli gazetelerinden ''Bild''in iddiasına göre Bayern Münih'in tecrübeli golcüsü Mario Gomez, B.Dortmund yolcusu olabilir.
Robert Lewandowski'nin de sezon sonunda ayrılması beklenen Dortmund'un kadroya forvet takviyesi yapacağı ve bu ismin hücum yönünde birçok alternatifi olan Bayern Münih'ten tecrübeli golcü Mario Gomez olacağı iddia ediliyor.

Gelecek sezondan itibaren Pep Guardiola'nın çalıştıracağı Bayern Münih'in elindeki bazı hücumcuları da elinden çıkarmaya sıcak baktığı belirtilirken, bu sezon Münih formasıyla ligde en az süre alan isimlerin başında gelen Gomez'in gönderilmesi düşünülen ilk isimlerden olması bekleniyor.

Gomez bu sezon Bundesliga'da Bayern Münih formasıyla sadece 3 maçın 90 dakikasında sahada kalabilirken, ligde 10 gole imza attı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!