comScore

Bayern Münih Bayern Münih

Dortmund'tan Schalke'ye Bayern taktiği!

25 Nisan 2013, Perşembe 14:05

B.Dortmund, Mario Götze'nin alterntifini çabuk buldu. Sarı-siyahlı ekip, Bayern'in Götze'nin transferinde izlediği stratejiyi uygulayarak Schalkeli yıldızı transfer etmeye hazırlanıyor.

Bayern Münih'in B. Dortmund'dan 38 milyon euro'ya transfer ettiği, genç yıldız Mario Götze'nin alternatifi şimdiden belli.

B.Dortmund'un B.Münih'in Götze'de uyguladığı taktiği uygulayrak Schalke'nin 19 yaşındaki yıldız ismi Julian Draxler'i kadrosuna katacağı iddia edildi.
Sarı-siyahlı ekibin ezeli rakibi Schalke ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Galatasaray'la da ismi anılan Julian Draxler'in sözleşmesinde yer alan ''20 milyon euro'ya serbest kalır'' maddesini kullanarak, genç oyuncuyu kadrosuna katacağı belirtildi.

B.Münih de Dortmund'dan Götze'yi sözleşmesindeki ''38 milyon euro'ya serbest kalır'' maddesini kullanarak transfer etmişti. Yıldız oyuncusunu kaybeden Dortmund'un da ezeli rakibi karşısında aynı taktiği uygulayacağı iddia ediliyor.

Alman medyasında Götze'nin alternatifi olarak Draxler ile birlikte Kagawa'nın da adı geçiyor. Manchester United'a sezon başında giden Japon oyuncu, sarı-siyahlı ekip için adı geçen en büyük 2. aday olarak gösteriliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!