comScore

Bayern Münih Bayern Münih

''Barcelona Messi'den çok daha...''

22 Nisan 2013, Pazartesi 17:01

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona ile karşılaşacak olan Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes, rakip takımda Messi'nin forma giymesini bekliyor.

Heynckes, Münih\'te yaptığı açıklamada, Barcelona\'nın İspanya Ligi\'nde oynadığı son maçta forma giymeyen Messi\'nin kendilerine karşı ilk onbirde yer almasını beklediğini belirterek, \"Ancak Barcelona, Messi\'den çok daha fazla\" uyarısında bulundu.

Barcelona\'ya karşı başarılı olmak için bir stratejisi olduğunu belirten Heynckes, \"Juventus maçı öncesi nasıl bir oyun tarzına sahipsek, takımın Barcelona\'ya karşı da nasıl oynayacağı yönünde bir düşüncemiz var\" ifadesini kullandı.
Cezalı durumda olan Mario Mandzukic\'in yerine kimi oynatacağını açıklamayan tecrübeli teknik direktör, eğilimin Mario Gomez\'den yana olduğunu, ancak Claudio Pizarro\'nun da formda olduğunu kaydetti.

Mandzukic\'in yanında çok iyi iki forvete sahip olmaktan memnun olduğunu ifade eden Heynckes, sakat olan Holger Badstuber ve Toni Kroos\'un dışında diğer oyuncuların Barcelona\'ya karşı forma giyebilecek durumda olduğunu kaydetti.

Bayern Münih\'in kaptanı Philipp Lahm, Barcelona\'ya karşı turu atlayan takımın kendilerinin olacağını savunarak, \"Hedefimiz kazanmak. Yarı finalden sonra finale yükselmeyi istiyoruz\" dedi.

Barcelona ile aynı \"göz hizasında\" olduklarını ve kendilerini büyük bir görev beklediğini belirten Lahm, Barcelona\'ya karşı başarılı olmak için sahada doğru oyunculara sahip olduklarını kaydetti.

Alman ekibinin İspanyol oyuncusu Javir Martinez de, Bayern Münih\'in kendi oyun tarzını oynayacağını ifade ederek, bu sezon rakibin oyununa hiç bakmadıklarını be

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!