comScore

Bayern Münih Bayern Münih

Bayern Münih - Arsenal maçı özeti ve golleri

05 Kasım 2015, Perşembe 01:45
Bayern Münih - Arsenal maçı özeti ve golleri

Bayern Münih, İngiltere'de 2-0 yenildiği Arsenal'i kendi sahasında 5-1 yendi. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi F grubu 4 maçında Bayern Münih sahası Allianz Arena'da Arsenal'i ağırladı. Bir önceki maçta Arsenal'e 2-0 yenilen Bayern Münih rövanşı 5 golle aldı. 

5-1'lik galibiyetin ardından Bayern Münih puanını 9'a çıkarırken, Arsenal 3 puanda kaldı. 

Bayern Münih - Arsenal maçı özeti ve golleri



Maçın 10. dakikasında Thiago Alcantara'nın ortasında, Arsenal stoperi genç Gabriel, Robert Lewandowski kaçırdı ve Polonyalı golcü kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 13. dakikada Arsenal'de Mesut Özil topu ağlara gönderdi ama golü koluyla attığı için hakem golü geçersiz sayıp Mesut'a sarı kart gösterdi. 29. dakikada Thomas Müller sırtı dönük aldığı topta dönerek vurdu ve farkı 2'ye çıkardı. 44. dakikada ise David Alaba ceza sahası dışından harika bir şutla durumu 3-0'a getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 

2. yarıda 55. dakikada bu kez Alaba asisti yaptı ve Bayern Münih'in tecrübeli kanat oyuncusu Arjen Robben bu asisti gole çevirdi. 69. dakikada ise Alexis Sanchez'in asistinde Olivier Giroud Arsenal'in tek golünü atan isim oldu. 89. dakikada ise Thomas Müller tekrar sahneye çıktı ve maça son noktayı koydu. Bayern Münih Arsenal'i 5-1 yendi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!